HTML

Bemutatkozás

Kik is vagyunk?
A Sósvertike honlapjának létrehozásán dolgozó civilek közössége...
Tovább»

Kommentek

  • gabeki: www.youtube.com/watch?v=gEPTQr6XxEw (2012.05.30. 14:02) Vertike a levegőből
  • gabeki: <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/gEPTQr6XxEw?rel=0" framebord... (2012.05.30. 14:01) Vertike a levegőből
  • ewco: Sziasztok fiúk,lányok!!!Az a nagy helyzet hogy én is szerepelek a képregénybe,a Balogh Jánososba,é... (2010.07.08. 19:50) Interjúk
  • ewco: Az én öcsém a legvagányabb!!!!Az Imi (2010.07.08. 09:11) Interjúk
  • Heltai János: @Tahin Ágnes: Kedves Ági (és többiek)! Hadd kezdjem azzal, hogy az alapítvány esetleges segítségét... (2010.06.09. 21:07) 26-ig
  • Utolsó 20

2010.01.14. 18:19 Bodó Csanád

Dizájnerek, fürdőző bányászok és pályaművek

Tegnapelőtti megbeszélésünkön elbúcsúztattuk a bálnavadászokat, és ismét komoly dolgokkal kezdtünk el foglalkozni.

Megegyeztünk abban, hogy Zsombi enged a minimalizmus csábításának, és készít egy kevésbé retró honlap-változatot. Illetve a legutóbbi változatot átalakítja úgy, hogy a címlapon ne legyen szöveges ablak, és az almenük lapjain ne legyen a szövegbox mellett menüsor.

Ha jól emlékszem, a fejlécben látható faerezetes betétről megoszlottak a vélemények. Mintha lettek volna néhányan, akik ragaszkodtak hozzá. De úgy beszéltük meg, hogy megnézzük, milyen a dizájn nélküle. Gondolom, aztán majd eltűnődünk, hogy az egy ócska párizsi garniszállóban a halálos ágyán fetrengő Oscar Wilde-hoz hasonlóan felsóhajtsunk-e, "a tapéta vagy én, de egyikünknek mennie kell". Vagy nem sóhajtunk fel, és esetleg szavazunk. És persze megkérdezzük a vertikeieket is.

Megkértük Bencét és az éppen hiányzó Bercit, hogy végezzenek adatgyűjtést Sósvertike történetéről. Pontosabban: történeteiről. Ehhez előhalásztuk egy elfelejtett szerző feledésre ítélt munkáját, amit véletlenül éppen egy Vertikére nevében szinte megtévesztésig hasonlító elképzelt faluról készített, és majdnem nekikezdtünk a szöveg fikázásának, amikor kicsengettek.

De előtte még Kinga örömmel vállalta, hogy áttekinti egy pályázat 30 oldalas dokumentációját, Regi és Ági pedig ugyanennek a pályázatnak az eddigi és a tervezett tevékenységünkről szóló részét fogja megírni két héten belül. Ha sikerül, ebből fogjuk finanszírozni a júniusi munkánkat Vertikén.

De hol vannak a képről a bányászok? – tehetnénk fel a kérdést. És valóban: sajnos nem vállalták a szereplést blogunkban, mert nincsenek teljesen rendben a papírjaik. Ha valaki mégis látni szeretné őket, még mielőtt a víz lemosná arcukról a napi munka szennyét, könnyen talál róluk egy fotót a Williams College Museum of Art gyűjteményében. (Egyébként itt is letölthető.)

Címkék: aktuális honlap projekt


süti beállítások módosítása