HTML

Bemutatkozás

Kik is vagyunk?
A Sósvertike honlapjának létrehozásán dolgozó civilek közössége...
Tovább»

Kommentek

  • gabeki: www.youtube.com/watch?v=gEPTQr6XxEw (2012.05.30. 14:02) Vertike a levegőből
  • gabeki: <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/gEPTQr6XxEw?rel=0" framebord... (2012.05.30. 14:01) Vertike a levegőből
  • ewco: Sziasztok fiúk,lányok!!!Az a nagy helyzet hogy én is szerepelek a képregénybe,a Balogh Jánososba,é... (2010.07.08. 19:50) Interjúk
  • ewco: Az én öcsém a legvagányabb!!!!Az Imi (2010.07.08. 09:11) Interjúk
  • Heltai János: @Tahin Ágnes: Kedves Ági (és többiek)! Hadd kezdjem azzal, hogy az alapítvány esetleges segítségét... (2010.06.09. 21:07) 26-ig
  • Utolsó 20

2009.09.29. 22:40 Bodó Csanád

Miről maradtak le?

Akik nem voltak ma ott a megbeszélésen. Gondoltam, összeírhatnánk nekik. Először pontosítottuk a célt, amiért összejöttünk: honlapot szeretnénk Sósvertikének készíteni. De olyat, ami használatban van. A honlap elkészülte után is. Ennek pedig velük (a vertikeiekkel) együtt kellene nekifogni. Erre van hajlandóság, elmeséltük, hogy milyenek voltak a nyári tapasztalataink Jánossal, mennyire pozitívan álltak hozzá az ötlethez azok, akikkel beszélgettünk róla a faluban. Megnéztük a Vertikéről szóló netes anyagot is: www.ormansag.hu/documents/falvak/sosvertike.htm. Hm. Ez így elég kevésnek tűnik. Egyelőre.

Azzal folytattuk, hogy a feladatot középtávú (kb. egyéves), nem rutinszerű folyamatként (röviden: projektként) fogjuk fel, és meghatároztuk, hogy kik a résztvevők (a jelenlévők és a hiányzók mellett azok a sósvertikei fiatalok is, akik még nem is tudnak semmit az egészről), hogy kik vezetik az egészet (demokratikusan Jánosra és rám esett a választás), hogy milyen költségekkel lehet számolni, és hogy mik lesznek a játékszabályok (ezekről majd egy másik posztban).

Aztán arról beszéltünk, hogy ezt a blogot arra használjuk, hogy egyrészt a projekt eseményeit rögzítsük, másrészt az ötleteket elérhetővé tegyük minden résztvevő számára. Akár Vertikén, akár Budapesten. Vagy máshol.

Végül megpróbáltunk nevet találni a projektnek, de itt elakadtunk. Az egyik népszerű ötlet az Irány Vertike volt, a másik a my Vertike (esetleg: myvertike). Döntés nem született, mert ha jól emlékszem, valaki manipulálta a szavazás eredményét. De erről majd egy másik posztban, ami a projekt szabályairól fog szólni. Mint ígértem.

Szerintem jó lenne írásban szavazni. Ha nincs újabb ötlet. Vagy van?

Ja, és még arról is beszéltünk, hogy ki mit gondol arról, hogy mivel tud hozzájárulni a projekthez. És hogy két hét múlva találkozunk legközelebb. És hogy milyen jó dolog egy ilyenben részt venni.

 

komment

Címkék: aktuális projekt


süti beállítások módosítása